info@sportideas.eu

Home » Само за клиенти » Всичко ли можем?

Всичко ли можем?

Всяка фирма или организация, която предоставя услуги, стои пред изкушението да преувеличава. Както за успехите си, така и за своите възможности. Обявява списък с безкрайно много услуги, като част от тях не може да предоставя изобщо, в други не се справя добре, а трети просто не са нужни на клиента.

hw-2

В нашата работа ние имаме самочувствието, че сме много добри. Но не сме самонадеяни, че можем всичко. За това решихме да обособим 5 услуги, които вероятно някой ще поиска от нас и е добре предварително да кажем, че не ни е в това силата.

1. Ние не сме агенти, в смисъл да търгуваме със спортно-състезателните права на спортистите. Не искаме комисионни и обвързващи договори. ако искате просто някой да уреди някого да играе някъде и да взема много пари – не сме ние хората. Ние можем да Ви помогнем да си намерите най-подходящия агент и да работим заедно с него за развитието на имиджа, качествата и нефутболните умения на състезателя.

2. Ние не сме адвокати – ако имате проблем с клуба си или друг специфичен правен казус свързан със спорта, най-добре е да наемете добър спортен адвокат. Ние само можем да Ви препоръчаме.

3. Ние не сме треньори по футбол, баскетбол или физическа подготовка. Спортистът и неговото семейство не могат да разчитат, че ще се наемем да оценяваме спортно-техническите му качества. Още по-малко да ги развиваме. Ние можем да бъдем полезни при разговор с треньори, да помогнем да се съберат различни обективни мнения и да се направи конкретна оценка и индивидуален план за развитие.

4. Ние не сме учители и няма да седнем с детето или младежът да му пишем домашното. Да го подготвяме за матура или още по-малко да преговаряме с учителите да му пишат по-висока оценка. Но можем да го научим как да учи по-бързо, по-ефективно и да оцени защо това му е необходимо.

hwpays

5. Ние не сме ласкатели -ако младият спортист има нужда някой да му каже колко е велик и уникален, това най-добре го правят родителите. Ако някой иска ежедневно да чува хвалебствия по свой адрес – няма нужда да наема професионална агенция и да си плаща за това. Ние сме полезни на тези, които искат да получат безпристрастно мнение и да получат базирани на опит и логика варианти за решения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>